Huis Myle heropent na 15 jaar de deuren als ons hoofdkantoor

Nieuwsbericht

22.04.2022

Na een leegstand van vijftien jaar en een volledige renovatie heropenen we het historische en beschermde Huis Myle op de Grote Markt in Sint-Niklaas. We nemen er samen met ERA onze intrek als hoofdkantoor!

ERA HQ opening109

Renovatie met respect voor het verleden

Wie de Grote Markt van Sint-Niklaas een beetje kent, kan Huis Myle vast voor de geest halen. Het authentieke pand dateert van 1896 en was vroeger in handen van de familie Myle. Toen de laatste bewoner er in 2006 vertrok, werd het beschermde gebouw verkocht en kwam het leeg te staan. Onze CEO Johan Krijgsman besloot de leegstand in z'n thuisstad aan te pakken en Huis Myle in ere te herstellen. Hij ging voor het project in zee met Kevin Verlaeckt van projectontwikkelaar Yxilon en Kurt Pinoy van IT-bedrijf Premium Plus.

Vandaag is Huis Myle weer een pareltje vanbinnen en vanbuiten. “Het historische karakter van het herenhuis is bewaard gebleven”, vertelt Johan Krijgsman. "Het pand is een pak energievriendelijker geworden en werd aangevuld met de modernste technieken. De statige voorgevel en inkomhal staan in contrast met de focus op lichtinval en glaspartijen. Er is oog voor het kleinste detail.” Kohezi vestigt er samen met het team van ERA zijn hoofdkantoor.

Andere blogberichten die misschien ook interessant kunnen zijn

Vertel ons welk type verfijnd vastgoed jij zoekt